Borůvčák ve skle 0,25 L

Neohodnotené
Značka: Rybízák
€3,50
Skladem

ČUČOROVKY KEDYKOĽVEK? NEČAKAJTE NA ČUČOROVÚ SEZÓNU!

  • Ovocné polosladké zo starostlivo vybraných lesných čučoriedok
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
  • Chutí presne ako v lese natrhané čučoriedky, krásne sladký, voňavý, návykový
  • Ako popíjať: vychladený aj nevychladený, ako zvarák, v miešanom kokteilu alebo s ním varte a pečte

Detailné informácie

Podrobný popis

O ČUČORČIAKU

Čučoriedok je mok našej vlastnej receptúry, ktorý vyrábame z lesných čučoriedok, ktoré pred kvasením prešli mrazom (sú tzv. lyofilizované). Vďaka tomu má Čučoriedka vyššiu cukornatosť i výraznejšiu chuť a chutná ako keby ste trhali bobuľky priamo z kríka. Čučoriedok dobre píše práve vďaka vyššej cukornatosti, a tak ho odporúčame skôr popíjať, než ľahnúť ako golier.

AKO PIŤ ČUČOROVÉ VÍNO

Čučoriedok pite jednoducho podľa ľubovôle. Buď ho môžete sosať celý večer alebo na chuť po deckách niekoľko dní. A rovnako ako červené víno ani Čučoriedok nepotrebuje chladničku. Stačí ho skladovať pri izbovej teplote. S pár kockami ľadu ale príjemne osvieži. V zime nedáme dopustiť na jeho zvarenú verziu. Čučoriedok ohrejte na +-60 stupňov Celzia (až začne peniť, nesmie sa variť!) a máte dokonalý zvarák. Hlavne žiadnu škoricu ani klinčeky, chuť by bola veľmi nevyvážená! Čučoriedkový mok skvele doplňuje chuť červených mäs (najmä steakov), syrov ementálskeho typu, rýb, vyprážaných rezňov a tvarohových koláčov. Čučoriedok doslova vygraduje vašu večeru k dokonalosti.

BALENIE, SKLADOVANIE A TRVANLIVOSŤ

Čučoriedkové víno je naplnené v sklenenej fľaši s objemom 0,75 litra. Ako uzáver používame kvalitný korok. Čučoriedok odporúčame skladovať v chlade a tme – priame slnko mu nesvedčí. Doba skladovania je 12 mesiacov od dátumu doručenia. Otvorená fľaša vydrží v chladničke aj niekoľko dní, ale po otvorení odporúčame Boruvčiak vypiť ešte ten večer, aby ste sa neoklamali o všetky tie skvelé chute a vône.

Dodatočné parametre

Kategória: Vína z ovocia
Hmotnosť: 0.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: