Višniak v skle 0,25 L

Neohodnotené
Značka: Rybízák
€3,50
Skladom

HRST VIŠNÝ KEDYKOĽVEK PO RUKE - TREBA NA VÝLETE

  • Ovocné polosladké víno zo starostlivo vybraných višní
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
  • Chutí niečo medzi griotkou, červeným vínom a višňovým kompótom
  • Nikto nepríde k úrazu - fľaša má praktické skrutkovacie viečko

 

Detailné informácie

Podrobný popis

O VIŠNIAKU

Višniak sme vyrobili zo starostlivo vybraných višní, ktoré zreli do krásy v českých a slovenských ovocných sadoch. Chuť je výrazná ovocná a príjemne sladká. Jednoducho by ste ho po chuti spoznali aj so zavretými očami. A čo potom tá vôňa! Ako pohár višňového kompótu!

AKO PIŤ VIŠŇOVÉ VÍNO

Višniak pite jednoducho podľa ľubovôle. Buď ho môžete sosať celý večer alebo na chuť po deckách niekoľko dní. A rovnako ako červené víno ani Višňák nepotrebuje chladničku. Stačí ho skladovať pri izbovej teplote. S pár kockami ľadu ale príjemne osvieži. V zime nedáme dopustiť na jeho zvarenú verziu. Višniak ohrejte na +-60 stupňov Celzia (až začne peniť, nesmie sa variť!) a máte dokonalý zvarák. Hlavne žiadnu škoricu ani klinčeky, chuť by bola veľmi nevyvážená! Višniak sa náramne hodí na varenie. Pridajte ho do šťavy, ktorá sa uvoľní zo steaku a máte parádnu omáčku. Pokiaľ neviete odmietnuť sladké, musíte spoznať tiramisu s Višňákom. Namočte doň piškóty a zažijete nebo v hube. Alebo v ňom vykúpte napríklad hrozienka alebo iné sušené plody. Dá sa použiť aj na prípravu trochu odviazanejšej marmelády na namazanie... palaciniek, samozrejme. K Višňáku nám najviac šmakuje kvalitná horká čokoláda alebo dezerty z Višňáka.

SKLADOVANIE A TRVANLIVOSŤ

Višniak odporúčame skladovať v chlade a tme – priame slnko mu nesvedčí. Doba skladovania je 12 mesiacov od dátumu plnenia. Otvorená fľaša vydrží v chladničke aj niekoľko dní, ale po otvorení odporúčame Višňáka vypiť ešte ten večer, aby ste sa neoklamali o všetky tie skvelé chute a vône.

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocná vína
Hmotnosť: 0.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: