Ríbezle v skle 0,25 L

Neohodnotené
Značka: Rybízák
€3,50
Skladom

VRECKOVÝ RYBÍZIAK NA PIKNIK ALEBO AKO DARČEK

  • Ovocné polosladké zo starostlivo vybraných plodov čiernych ríbezlí
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
  • Podmanivá vôňa, rubínová farba, typická sladkokyslá chuť
  • Nikto nepríde k úrazu - fľaša má praktické skrutkovacie viečko

Detailné informácie

Podrobný popis

O RYBÍZIAKU

Naše stálice, náš bestseller a hlavne vaše najobľúbenejšie ovocné víno. Ríbezle má charakteristikou vôňu, a tak ho spoznáte aj so zavretými očami. Chutí presne ako čerstvo odtrhnuté ríbezle, pretože nie je doliehované. To znamená, že sme doň nepridali žiadny vínny destilát ani neutrálny alkohol. A tak je chuť ríbezlí naozajstná.

AKO PIEŤ RÍBEZNÉ VÍNO

Ríbezle pite jednoducho podľa ľubovôle. Buď ho môžete sosať celý večer (vychladený alebo oddýchnutý pri izbovej teplote) alebo na chuť po deckách niekoľko dní. Ovocné víno stačí skladovať pri izbovej teplote. S pár kockami ľadu ale príjemne osvieži. V zime nedáme dopustiť na jeho zvarenú verziu. Ríbezle ohrejte na +-60 stupňov Celzia (až začne peniť, nesmie sa variť!) a máte dokonalý zvarák. Hlavne žiadnu škoricu ani klinčeky, chuť by bola veľmi nevyvážená! Ríbezľové víno skvele doplňuje chuť červených mäs (najmä steakov), syrov ementálskeho typu, rýb, vyprážaných rezňov a tvarohových koláčov. Toto víno doslova vygraduje vašu večeru k dokonalosti. Pozor na mak, Rybízák po ňom chutí divne. Ríbezle je dokonalé víno na varenie. Skvele nahradí cherry v receptoch stredoamerickej kuchyne a je všestranný aj v českej a slovenskej kuchyni. Napríklad hovädzie líčka na Rybízáku sú úplne orgazmické! Hoďte oko na všetky recepty.

SKLADOVANIE

Ríbezle odporúčame skladovať v chlade a tme – priame slnko mu nesvedčí. Doba skladovania je 12 mesiacov od dátumu plnenia. Otvorená fľaša vydrží v chladničke aj niekoľko dní, ale po otvorení odporúčame Rybízák vypiť ešte ten večer, aby ste sa neoklamali o všetky tie skvelé chute a vône.

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocná vína
Hmotnosť: 0.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: